tirsdag den 21. april 2015

Kørepose til klapvogn

Er i øjeblikket i fuld sving med at kreere et mønster, så jeg kan sy en sommerkørepose til klapvognen (aka babyjoggeren). Det har krævet et par hjerneceller, og det har været lidt af en udfordring at mønstre, efter snart et år på barsel! Men det er da lykkedes (altså at finde et par fuldt funktionelle hjerneceller) og mønsteret er stort set færdigt (tror jeg). Helt færdigt bliver det vist først når køreposen er syet.


Selve posen skal sys af et tyndt fleece-tæppe fra Jysk, sådan et billigt et af slagsen til den nette sum af 20kr. Foret i posen er en tynd bomulds-jersey fra Stof og Stil som jeg egentlig havde købt til at helt andet projekt, men det blev aldrig til noget.
Tanken er at posen skal bestå af et bagstykke der "monteres" på klapvognen, med huller til seler osv, og et forstykke som kan lynes af/på. Altså med en delbar lynlås i hver side, så forstykket kan fjernes helt.

I for lov at følge projektet hele vejen, og jeg vil forsøge at udarbejde en DIY, eller noget der ligner nuvel. Så kan man jo selv kaste sig ud i projektet hvis man skulle have den slags lyster!

Tak fordi du læser med!
- Christina.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar